Verlichting met een ecologisch verhaal!

Marlight Lichtadvies is zich bewust van de ecologische voetafdruk die verlichting achter laat op onze planeet. Wij gaan voor u op zoek naar verlichting met een ecologisch verhaal! Alle onderstaande producten kunnen via ons aangekocht worden. Ook wij willen ons steentje bijdragen!

DOMUS

Design armaturen

DOMUS maakt gebruik van hernieuwbare natuurlijke materialen. Zij bewijzen dat een hoogwaardig technisch product geproduceerd kan worden met zorg voor het milieu. Hout, met de hand verwerkt, is het basismateriaal van de armaturen. Voor de afwerking van het hout worden enkel plantaardige oliën en natuurlijke wassen gebruikt. Zo bewaart men de natuurlijke schoonheid van het hout.

Al sinds 1966 fabriceert DOMUS hoogwaardige verlichtingsarmaturen van natuurlijke materialen. DOMUS vervaardigt de belangrijkste componenten van de lampen zelf. Dit om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Elke lamp wordt met de hand gemaakt en ondergaat een grondige kwaliteitscontrole vooraleer het DOMUS keurmerk toegekend wordt. Hun lampen hebben een bijzondere kwaliteit, het licht is aangenaam en rustgevend voor de ogen.


GOOD&MOJO

empowered bij It's about RoMi

Bij Good & Mojo creëert men duurzame verlichting en helpen ze gelijktijdig families in nood van licht.

Voor iedere lamp die verkocht wordt, doneren ze aan de WakaWaka Foundation. Deze stichting zamelt geld in om gezinnen in nood van verlichting en bijhorend elektriciteit te voorzien van producten die werken op basis van zonne-energie. Op die manier wordt voor deze gezinnen de toegang tot verlichting voorzien. De gezinnen wonen veelal in landelijke omgevingen waar geen toegang is tot het energienet. 

Dus als je bij hen licht koopt, dan geef je ook licht. Zo simpel is het!

Daarnaast werken zij ook samen met het Eden Project. Er wordt een boom geplant voor iedere lamp die verkocht wordt.